realdogsdontbark

Alla inlägg den 25 januari 2016

Av realdogsdontbark - 25 januari 2016 20:56

Igår kväll hade Uno besök av fysioterapeuten. Uno tyckte att hon var lite konstig som satte sig på köksgolvet men så hade hon ju godis med sig. Hon kände först igenom ryggen och baken utan problem. När hon började trycka precis vid svansroten då tog det roliga slut tyckte Uno. Aj,aj. Han slet och stretade men hon höll bara lugnt i kopplet tills han lugnat sig och fick godis. Resten av behandlingen var lite ambivalent. Ena stunden fick jag hålla i honom för att han inte skulle ramla ihop när han fick laser i ryggen. Andra stunden ville han hugga henne för då gjorde det så himla ont. 

I en timme fick han laser, stretching och genomgång. Fysion konstaterade att det är höger knä som gjort att han har ont i ryggen. Eftersom han har så ont så har han gått och knipt med rumpan vilket gjort att han idag inte har någon känsel i svansen. Uno svarade jätte bra på behandlingen och hon såg redan skillnad på musklerna och på hans rörelser bak. 

Jag fick några stretchövningar som ska göras varje dag, annars är det mest värme och fötterna på jorden som gäller ( det sistnämnda har Uno inte godkänt än). Fick även rådet att skaffa arnicagel vilket jag gjorde idag. Det är inflammationshämmande och stryks på ryggen. 

 

Nästa behandling blir om ca en vecka. Sen ska han få täta omgångar med laser för att få bukt med ryggen. Vi tar ett steg i taget och det kommer dröja innan han får ett träningsschema. Det ska bli spännande att se slutresultatet, hur musklad han kommer bli och hur bakbensrörelsen kommer se ut.


Idag har han varit helt slut och somnade med tassen i munnen.

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards