realdogsdontbark

Alla inlägg den 11 september 2010

Av realdogsdontbark - 11 september 2010 21:07

Alarmet på min tel funkade inte i morse och jag vaknade 45 min för sent. Jätte rolig start på dagen... Dok så kom jag ändå iväg som jag skulle, fast liiite mer stressad. Åkte från Kalmar till Helsingborg på 3,5 tim. På väg dit ringde jag husse och frågade vad smhi sa om vädret i Sofiero idag. Moln men iaf inget regn sa han. Så jag stannade på väg ner och bytte om till kjol.

Väl framme så fick jag leta efter p plats för det var typ fullt. När jag närmade mig ringen vi skulle va i så va de en vägg av tält ivägen. Kom alltså inte att tränga sig igenom. Som tur var fick jag guidning av Lisa och jag slog läger i en buske (!).

Så småningom började det att regna... Hade visst inte lärt mig att smhi inte går att lita på. Givetvis var regnkläder och jacka i bilen lååångt borta. Så där stod jag i skjorta och kjol. Den enda tröja jag hade med mig låg på stolen vid buren och var givetvis blöt efter en stund. Första gången i mitt liv som jag frysit så jag okontrollerat har skakat. Axlarna uppe i öronen hela dan. Dom gör ont nu.

Hur som helst, det var kallt och blött och jag hade inga höga förhoppningar om denna dag då det var samma domaren som dömde första dagen på Gotland och gav Wili en slät 1a.

Jag trodde att Wili skulle krångla en massa med tanke på vädret men han skötte sig bra i ringen. Dock så var det jätte små ringar och halt som bara den i gräset men jag tror inte att nån vurpa vilket var bra gjort. Det var 3 st i unghundsklassen och Wili vann med ck. I bästa hane fajtades han mot en veteran och en champion och vann!! Sen mötte han bästa tiken och vann igen!! Alltså BIR, för samma domare som gav honom en slät 1a för 2 veckor sedan...

Jag hade räknat med att ta ett varv i ringen och sen åka därifrån och tina upp, men nu fick vi vänta på finalerna. Och som vi väntade! Tog evigheter innan det började. Men då hade det slutat regna iaf.

Först gick Wili unghunds BISet, något som arrangeras när SSUK har hand om det. Han skötte sig fint och blev BIS 2a!!

    

Efter det skulle han in en gång till i vuxen BIS. Då va han grym i ringen, visade upp sig som bara den och sprang jätte bra, vilket han för övrigt gjort hela dan. Trodde jag ju inte men han slutar inte att förvåna sin matte. Iaf så gick han nu hela vägen och blev BIS1a!! Jag som trodde detta skulle bli en skitdag...Tur man har fel ibland. Btw, så blev veteranen, valpen och uppfödargruppen BIS1a!!

Kl 19.30 åkte jag mot B&B som jag bokat. Jätte mysigt ställe!

 

Har redan brutit mot regel nr 5...

 

Spanarn.

  

Mysigt tom på toa.


Imorron e de påt igen och vi hoppas på bättre väder.

Tack till Rolle som tog några kort med min kamera och till alla trevliga folk som höll humöret uppe under denna kalla,blöta och långa dag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards