realdogsdontbark

Alla inlägg den 13 mars 2010

Av realdogsdontbark - 13 mars 2010 14:39

Utställningsdax.

Jag hittade utställningen samma dag som anmälan gick ut. Här ska tränas lite tänkte jag. Wili är inne i en fas i livet då det är lite svårt att koncentrera sig inne i ringen. Flyttar jag en tass så flyttar han en annan osv. Så jag åkte till Bodens travbana för att bara ta det lugnt och skippa alla krav.

Vi parkerade i ett hörn jämte en jätte hund. Han hjälpte till att tvätta Wili (läs dreggla ner) och Wili tyckte det var mysigt med lite pyssel. Efter en stund kom Ola och vi satt å tjöta basenji å drack kaffe.

Det dröjde rätt länge innan det var vår tur. Värmde upp lite och så in i (godis)ringen. Wili skötte sig mkt bättre än förväntat. Stod stilla och koncentrerat både på bordet och på golvet. Fick bra kritik och domaren sa efteråt att han var väldigt fin och hade alla kvalitéer men att han fortfarande var ung och lite luftig som hon uttryckte de, spinkig skulle jag säga ;)

Då var det bara att vänta på finalen. Trodde ändå inte att jag hade någo chans eftersom hon tyckte att han var lite ung. Så vi gick in i ringen återigen för att träna. Wili skötte sig återigen utmärkt. Jag med:) Hade full fokus på domaren och lyckades tajma bra. Han sprang också fint, drog på bra.

Efter ett tag så började hon placera hundarna och när hon sa att vi skulle springa en gång till så var det bara jag och en till kvar. Blev förvånad för det hade jag inte fattat. Sprang ett varv och blev placerad som BIS!

Snacka om lyckad träningsdag :)) Lite tröst för att missa Cruft.

Fick dessutom bra priser. En jacka (i xxl, bortskänkes till fotografen), hundmat och gratis veterinärvård i ett år. Tackar.

Sen var det pressdax...Lät nog lite dryg när jag sa att jag bara var där och tränade. hehe. Får se om vi fastnar i tidningen.

Tack så mkt till Ola som höll oss sällskap hela tiden, tog kort och filmade.

  Moja var med som sällskap  

Wilis nya kompis

Uppvärmning

       

           

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards