realdogsdontbark

Alla inlägg den 17 september 2014

Av realdogsdontbark - 17 september 2014 19:26

Vi kom hem vid 16.30 Åt lite, vilade lite och sen iväg igen. Hade tänkt att bara ha med Uno men Wili kom och sa att jag inte skulle glömma honom så han fick också följa med. Åkte en pytteliten bit till Bodens lokala kennelklubb. Där är det socialträning varannan onsdag och detta var första gången jag var där. Kostar 25 kr för icke medlemmar. Nör vi kom stod det två personer och 4 hundar och väntade. Vi väntade lite till men ingen mer dök upp. Gänget gick en sväng först och sen fick dom andra agera domare åt Uno. Han tyckte det var lite kallt och var så klart lite trött efter skogsturen. Först fick dom komma fram och stryka honom på ryggen några gånger. När han inte reagerade längre så var det tandvisning. Gick bra. Självklart stod han inte still och undrade vad vi höll på med men inga konstigheter. De fyra hundarna stod precis intill så där hade vi också störning. Kul att snacka lite hund. Vi åkte därifrån efter en timma. 



Av realdogsdontbark - 17 september 2014 19:03

Fortfarande fint väder. Har hört att det ska bli sämre imorgon. Tog mitt pick och pack och åkte upp på Långberget. Vi tog promenaden till Cnoestugan. Det var längre än jag hade för mig. Uno var inte still en sekund. Inga älg eller renspår såg vi. Inte heller någon björn, vilket inte skulle varit helt osannolikt. Ljuset var helt perfekt så det blev många bilder.

 

Uno hittade ett ben som han släpade med sig en bra stund. Ingen fick komma nära för det var faktiskt hans ben.

                             

Uno och knotten.

       

Detta var nog enda gången han satt still. Eller still och still. Han kliade sig.

               

Framme vid stugan fick jag ta av mig tröjan och satt i linne. Fikade och kollade på utsikten.

     

Cnoestugan är ett minnesmärke av Cristofferobin "Cnoe" Pettersson som 13e januari 2007 åkte genom älvens is på sin skoter. Platsen där det hände kan man se från stugan. Cnoe var 19 år när han försvann under isen och hittades 8e juni. I samband med hans begravning startades en insamling som skulle gå till en minnesplats, det blev stugan.

           

Här gjorde Uno allt för att Wili skulle leka med honom men det ville han inte och det slutade med ett Puckoryck i riset.

   

Wili undrar vad han håller på med egentligen.


Turen tog nog 1 tim och 40 min inkl fikapaus. Jättefin stig gjord av fyrhjuling.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards