realdogsdontbark

Alla inlägg den 8 september 2014

Av realdogsdontbark - 8 september 2014 22:45

Efter att vi släppt av Cissi på flygplatsen igår åkte vi direkt till rundbanan. Det var årets sista träning. Wili fick starta från buren men strejkade lite. Väl inne i buren så är det inga problem och han startade och sprang bra. Moja slapp buren och gjorde årets bästa lopp. Sen åkte vi till stugan. Det var en fin kväll. Varmt och stilla.


Hundarna fick gnaga ben.



Vi åkte till Bäverön så att även Uno fick springa av sig. Trollen var inte lika entusiastiska och Moja tyckte hon hade sprungit nog för denna dag.





 



Uno träffade på en hare för första gången i sitt liv. Det var under en koppelpromenad med husse och enligt uppgift hade han blivit galen.


Idag var det ännu finare väder och vi åkte till Vitträsk för lite fiske.


Vi blev upphämtade av husse efter en promenad dit. Moj var angelägen om att åka båt.


 



Putsning i båten.


Stundtals var det lite trångt.


Vi grillade korv vid en udde och Uno fick vara lös. Han sprang omkring, grävde i sanden, rullade sig omsorgsfullt i något obestämt och var på upptäcktsfärd utan att bry sig om vad vi andra gjorde. Då passade jag på att lära honom en läxa. Vi packade in allt i båten. Jag ropade en gång på honom. Han kom en bit men ångrade sig och sprang iväg på nya äventyr. Då åkte vi därifrån. Det dröjde säkert fem minuter innan han insåg att vi inte var kvar. Då sprang han tillbaka och rullade sig, trodde nog bara att vi gått en sväng. Sen kom han tillbaka till båtplatsen och då gick det upp för honom att han var själv. Uno sprang till andra sidan udden och sen tillbaka igen. Letade oss men såg oss inte på sjön. Efter ett tag vände vi båten och åkte tillbaka. Resten kan ni se på filmen.


 



Så här utmattad kan man bli av att inte lyssna. Förmodligen har det inte hjälpt så mycket men det kan ju hända igen...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards