realdogsdontbark

Alla inlägg den 12 juni 2010

Av realdogsdontbark - 12 juni 2010 21:07

Det regnade inatt och det var lite knepigt att ta sig från campingplatsen i Avesta. Bilen körde fast på gräset. Till slut fick jag ta nödutgången och körde genom buskarna.Sen körde vi fort från campingen...

Väl på utställningen så regnade de. Åt frukost i bilen och väntade på att de skulle sluta regna men de gjorde de inte så till slut fick vi gå ut ändå. Hittade ringen och jag gick SKKs monter och fixade ett paraply för inteckningskorten. Då slutade det så klart att regna... Var iofs bra! Det var 20 basenjis anmälda men endast 12 dök upp. Wili var först ut av alla och ensam i sin klass. Jag försökte peppa honom innan men då vi skulle in så va domaren tvungen att gå på toa. Suck!

Det var debut för en ny kedja som jag var tvungen att köpa för den andra är borttappad. Hade inte hunnit träna med den och han tyckte den va lite skum, ville gärna klia sig osv. Inte mkt å göra.

Väl i ringen så var det samma visa, annars skötte han sig bra stående. Ibland är det bra med lång päls, tex på kalla utställningar. Han frös inte som de flesta anndra basenjisarna gjorde.

Fram å tillbaka syntes älgsparksbullen för domaren. Hon klämde på honom men stående syns den inte speciellt mkt och hon sa inget.

  

Wili fick en 1a med hp, fast bra kritik... Han var inte ensam om att bli utan ck, 2 hanar fick ck och 3 tikar.Tur att utställ låg på vägen så man inte åkt i onödan.

    

Sofie tog jackpot, BIR & BIM! Riktigt kul att se Harley i ringen igen.

Sen packade vi ihop och körde de sista 55 milen till ett blött  och regnigt Varberg. På vägen kom jag på att Moj fyller 3 år idag!

Den bästa presenten hon kunde få var nog att få komma hit igen. Hundarna blev jätte glada, busade i trädgården, hjälpte till att laga mat fast de saknar nog Boden med.

 

Wili ser till att morfar sköter grillningen ordentligt.

   

Försökte ta kort på älgsparksbullen som syns tydligt när han sitter ner.

 

Undra varför Moja slickar sig om munnen när hon kollar in i köket..

...kanske för att där får man mat av mormor.

   

Födelsebarnet fick sitta i knät vid middagsbordet.

  

Imorron blir det uppackning av släpet och inflyttning i lägenheten.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards