realdogsdontbark

Alla inlägg under februari 2011

Av realdogsdontbark - 14 februari 2011 14:08

  

Välkommen till Boden hälsar vi Theo, Anders, Sixten....ja va du nu heter.

Idag kl 11.25 steg han av på Älvsbyns station tillsammans med sina reskompisar, ett gäng kaniner. Nikki tyckte hellre att en kanin kunde få följa med hem. Nästan hela hans nya familj (Emil saknades) och hela hans extra familj var med och tog emot. Norrland hälsade honom välkommen med -25 C. Lillplutten sa inte ett pip på hela resan hem. Han satt så snällt i Emmas knä och efter en stund somna han. En helt underbar liten kille och Wili blev så glad över att få se honom. Nu tjatar han på att vi ska åka dit så han får leka. Snart Wili. Snart.


 

Av realdogsdontbark - 14 februari 2011 09:58

  

Får det lov att vara en bit Basenjikaka på alla hjärtans dag?

Den är väldigt söt. Kan varna om att har man tagit en bit så vill man bara ha mer.

Av realdogsdontbark - 13 februari 2011 23:00

Moj tycker matte säng är för hög. Hon tycker även att mördarhunden som alltid är på hugget borde förbjudas att vistas i sängen...


 

Av realdogsdontbark - 12 februari 2011 19:12

  

Idag har jag jobbat hela dan. Min jobbarkompis Malin ville vara hundvakt och inte mig emot. Lämnade trollen hemma hos henne och hennes sambo innan jag gick till jobbet.  Allt hade gått bra och hundarna hade varit snälla. Moja gick och gömde sig när jag kom och hon fattade att hon skulle bli tvungen att gå ut. Måste ju ändå vara ett gott betyg till hundvakten.

Av realdogsdontbark - 9 februari 2011 19:23

Idag jobbade jag så jag hann med att träna på travet. Hade inget att träna så jag frågade Cissi om hon hade nåra tips. Vi kom fram till en vändning och skaka på huvudet + lite annat.  Började med vändningen på båda hundarna. Det gick ok.  Inte så lätt när det är andra hundar ivägen och man själv inte vill vara  i vägen. Fick till det hyfsat så länge hundarna var koncentrerade på mig.

Sen gick vi på att skaka på huvudet. Wili kan nu att titta åt vänster... Han körde hela programmet och avslutade med att titta åt vänster, varje gång.  Nu gäller det bara att få honom att titta åt höger också och sen koppla ihop det.

Moja tränade oxå lite skakning. Hon fattade nog inte varför hon fick klick. Verkade inte så iaf. Efter en timme va jag trött...

  

Härom dagen var jag och Wili hemma hos Nikki för fotosession. Wili var inte alls på hugget och det här blev den bästa bilden. Fotograf är Ola.

Av realdogsdontbark - 8 februari 2011 15:29

Tog en sväng på isen i det fina vädret. Kallt men sol. Wili i lina, Moj lös. Passade på att rasta kameran.

                  

Av realdogsdontbark - 7 februari 2011 17:37

Idag är jag ledig och styrde kosan mot Lule för lite shopping. Doggsen fick följa med. De satt kvar i bilen som stod inomhus medans matte sprang i affärer. Första stoppet blev på djursjukhuset för inhandling av olja till Wili eftersom han fäller, prokolin att ha hemma och så hittade jag en tassalva.

  

Tanken var att vi skulle ta en prommis i Lule men de blåste faan där och jag hade ingen lust att släpa på en ovillig Moj så vi körde hemåt iställe.

Gjorde ett besök på Granngården för att köpa foder till Wili och råkade i förbi farten ta med ett täcke som var på rea. Stod strl 50 men passade perfa. 100 spänn = som hittat. Tjockt är det oxå.

    

Sen impuls smsade jag en jobbarpolare om fika på hundcafét och vi drog dit. Trollen behövde lite aktivitet men de är kallt idag så då är det bra med hundcafé. De fick jobba lite med gömma-godis-brädan fast det gick fort. Wili lyckades välta vattenskålen så den blev blöt + golvet. De pratade lite med en människa, åt lite godis och sen åkte vi hem.

Av realdogsdontbark - 6 februari 2011 15:53

Det har snöat konstant här i nån dag. Fin lätt snö är det men ändå nåra cm. Gick till Nikki m familj i fm. Moja va sådär nöjd över att behöva traska i snövädret. Till råga på allt mötte vi en plogbil på gångbanan. Ställde oss vid sidan men ändå blev Moj borta i snöhögen som plogen skyflade. Stackars Moj. Inte lätt å  va liten.

Det går framåt med vänskapen mellan Nikki å trollen. Idag kunde Nikki och Wili vara lösa ihop. Hade säkert gått med Moj med men hon blev så rädd för Nikki när hon sa till henne att hon gömde sig under en pall och inte vågade komma fram. Satte in henne i buren istället. Till Mojas stora lycka fick vi skjuts hem.



 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards