realdogsdontbark

Alla inlägg under februari 2015

Av realdogsdontbark - 10 februari 2015 14:23

Igår var vi på Storheden och inhandlade en ny långlina eftersom någon har bitit av den ena, en ny sele till Wili och en kanin till Uno. Nu är allt testat + lite annat.

Kaninen kommer från Biltema. Den har två pipar i sig och den ena har redan slutat funka. Dock så är den slitstark och var rolig att kampa med tyckte Uno.


  Idag åkte trollen med husse en sväng så då testade Uno att lära sig "gå och lägg dig".

För ett tag sen köpte jag ett ställ till vattenskålen. Det blev lite högt för Moja så hon har fått en egen skål. Ni kan ju gissa vem som dricker vart...

Wili testade Husses glasögon och tyckte att han såg nog bäst utan.

Idag kom tabletterna som jag beställt till Moja. Hon har haft lite ont i höger ben i vinter. Inte haltat men skrikigt till iblaand när benet kommer i vissa lägen. Sen är hon ju som bekant inte så villig att gå överhuvudtaget så ska se om detta kan hjälpa. Hon godkände tabletterna som luktade som fiskleverolja.

Selen jag köpte till Wili är en Jokke. Har testat ett gäng men ingen som föll mig i smaken förrän nu. Ska bli kul att testa nåt annat än Hurtta. Denna är vadderad men ändå smidig. Testade den på en långlinepromenad och den satt bra. Plusgrader ute.

Trots värmen så strejkades det.

Uno hade som vanligt svårt för att hålla sig på vägen, alla spår går ju in i skogen. Han hittade mycket bajs att äta och rulla sig i, en mycket lyckad promenad med andra ord.

Av realdogsdontbark - 8 februari 2015 20:33

I helgen har vi lagat mat,

haft tråkigt,

solat,

badat,


  kollat på när Husse åkt bräda.


 

Av realdogsdontbark - 7 februari 2015 16:33

Millitären har övningar och snön är för djup för att bara traska igenom. Vi testade Kusträsk där det inte var någon övning. Det första vi såg var renspår på vägen. Släppte dom ändå eftersom det renarna gått åt andra hållet och inte syntes till. Gick bra i några meter tills vi kom till ett ställe där renarna hade skrapat i snön = tokiga hundar. Då funkade inte ens korven som inkallning. Tillbaka till bilen och hämtade linorna. Det blåste som sjutton och Moj var inte nöjd. På egen begäran fick hon sätta sig i bilen och vi andra tog en sväng till. Efter en timme så var solen på väg ner.

                                     

Av realdogsdontbark - 2 februari 2015 16:03

Uno är less på att han inte får gå ut i trädgården. Idag har han terrat Wili hela dagen. Skäller på honom och bråkar. Dom fick gå på buspromenad och göra utlopp för sin energi. Sen blev det lite bättre iallafall.


 
 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards