realdogsdontbark

Alla inlägg den 14 februari 2015

Av realdogsdontbark - 14 februari 2015 15:55

Återigen utställning på travet. Uno börjar kunna det här nu. Domare var Mats Lyngmark som vi i vanliga fall brukar kriga mot i BIG ringen. Han var noga och gav hundarna tid, gav tips och råd. Uno skötte sig väldigt bra i hanteringen. Stod stilla och hade mestadels fokus på mig. Han springer just nu lite vingligt ibland och jag fick tipset att gå igång honom för att få bättre stadga och rytm så detta testades. Han fick fin kritik.

Eftersom han gick i början så åkte vi hem i väntan på finalen. Uno sov som en stock och vi tog en promenad innan vi åkte igen. Nu fick vi även med oss husse som fotograf.

Det var fullt i ringen när det var dags för valp 2. Först fick de stora hundarna springa flera varv och sen de små. Mats kollade noga på varje hund innan han tog ut 6-7 st som skulle tävla vidare. Uno kom med och då fick vi springa fram och tillbaka. Sen tog han ut de 4 finalisterna och vi var fortfarande med. Efter det fick vi springa varv efter varv och under tiden placerade han oss. Till slut var det bara jag och en till kvar och vi vann. Mats sa att han tyckte mycket om honom och att det är kul med något annat än det vanliga.

Det var fina priser och mycket kom från Royal canin. En stor säck juniorfoder, en Hurttasele (till Moja), en bollkastarleksak, en t-shirt (till husse), en mössa (till husse), en buff, en blinkande lampa till halsbandet, en ätasaktamatskål (till Moja), en mobile cleaner, hundgodis, ben, hundschampo, en värdecheck på 50 kr i djuraffären.


 
 
     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards