realdogsdontbark

Alla inlägg under mars 2011

Av realdogsdontbark - 5 mars 2011 15:54

Idag drog jag med troll och Nikki med familj till Lule. Vi gick på isen ut till Gråsjälören, en ö ca 2 km från land. Det blåste så in i och Moja undrade många gånger vad vi hade gett oss in på. Väl framme blev det fika i lä. Ola hade med lördagsgodis och då tyckte Moja att turen var helt ok. Hon hade dock väldigt bråttom hem och kämpade i motvinden.

    

         

Av realdogsdontbark - 4 mars 2011 15:16

Jag är fortfarande sjuk (suck) men hundarna behöver ändå röra på sig.

Idag fick vi sällskap av Nikki och Theo för ett besök på hundcafét. 

På väg dit gjorde vi ett stopp i hundaffären och trollen tjatade till sig varsitt grisöra och lite godis. Med lite fjäsk fick jag med mig Moja ut ur affären och vi kunde gå till cafét. 

Fick reda på att det ska byggas en bassäng någonstanns i Boden! Yes! När det blir vet jag inte men att det blir räcker än så länge.

Det blev en fika innan vi begav oss hemåt igen och grisöronen kunde intagas.

    

Av realdogsdontbark - 1 mars 2011 17:05

Flickan i fönstret...


 

...är söt.

 

Har en konstig form...

 

Ser nöjd ut över sin nyvunna tron.

   Ser anklagande på sin matte som lyfte upp klumpen....

Av realdogsdontbark - 1 mars 2011 14:09

Igår kom Theo med familj på besök. Moja hade fullt sjå med att vakta sina leksaker, sin soffa, sin matta, sin säng, sin fäll osv osv. Stackars Theo fick inte göra någonting. Theo hittade renen ute i köket och kom inspringande med den i munnen. Han såg överlycklig ut efter att ha fångat sitt byte. Lyckan var kortlivad då Moja såg vad som hänt. Han hade tagit HENNES ren!! Katastrof!! Theo släppte sitt byte omgående och Moja fick eskort till sovrummet.

Wili tycker fortfarande att den där lille saken är ganska äcklig. Det tog ett tag innan han vågade leka lite med honom men han vågar inte säga ifrån när han bits för mkt. Då ställer han sig och hoppas att han ska vara osynlig. Det finns verkligen inget ont i den hunden.

Lite bordsträning hann vi oxå med. Theo fick äta köttbullar och han blev helt galen, tom värre än Moja! En liten piraya klängde sig fast i köttbullarna och i mina fingrar. Wili ville inte äta köttbullar eller träna på bordet när Theo var i närheten. Gick han ut ur rummet så smakade det bra med köttbullar...

Efter mkt bus och träning slockna lilleman på mattan.

         

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards