realdogsdontbark

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av realdogsdontbark - 9 maj 2010 12:20

Kl 10 var vi på plats på lekplatsen vid kyrkan. Ett utmärkt ställe att träna hund på. Finns en stor gräsplan, en grusgång, bord, hinder mm.

Nikki med familj dök också upp och efter lite fika så satte vi igång och tränade lite. Tanken var att träna utställning med Wili men han hade andra tankar idag som bestod av Nikki...Koncentrationen var gravt störd, men ibland kom den tillbaka.

Moja tränade utställning men även lite agility på lekplatsen.

Jag tränade lite utställning med Nikki, som tyckte att jag var löjlig och bara ville äta sitt grisöra i fred. Försökte övertala husse att de kommer gå sååå mkt bättre om han ställer henne själv på specialen.

I 2 tim var vi där och tränade, prata hund och drack kaffe. Mkt trevligt.

Jag hade med kameran men glömde av den...Tog ett kort.

  Ibland får man träna på att vara bunden.   Hundarna fick med sig hem varsitt grisöra.  

- Tack Ola!

Av realdogsdontbark - 9 maj 2010 00:14

Hade tänkt släppa hundarna i öknen på fm, men militärtavlan lös röd och dessutom var det crosstävling i skogarna. Parkade bilen vid Aldersjön iställe, tog långlinan och började gå runt sjön. Det var kanonväder, sol, värme och vindstilla.

  När vi gick på stigarna i skogen så låg det snö och is ibland. Vi passerade vid sidan av isen men Wili som gick först fick för sig att gå till andra sidan stigen.

Brak sa det så försvann hunden då isen gav vika och det visade sig vara fullt av vatten under. Han såg minst sagt förvånad ut där han sprattlade i vattnet för att försöka ta sig upp. Tyvär hann jag inte få upp kameran. Men så här såg han ut efteråt.     Bara till att åka hem igen och torka stackarn tänkte jag. Wili verkade helt oberörd över sitt isbad. Han var inte ens blöt genom pälsen! Snacka om tjock underull...Eftersom det var soligt och varmt så beslöt jag att gå en stund till. Tog inte lång stund innan han hade torkat helt.  

Ligger fortfarande snö kvar på vissa ställen,  men gräset börjar bli grönt och blommor har dykt upp.

      

Nu finns snart inte tjockeMoj längre. Det är bara Moj kvar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards