realdogsdontbark

Alla inlägg den 20 juni 2017

Av realdogsdontbark - 20 juni 2017 23:19

Inatt var det svinkallt. Uno låg och skakade trots tjocktäcke och filt. Han låg dessutom inklämd mellan oss, som korv och bröd. Det märktes på morgonen att han sovit dåligt. Vi packade ihop och körde mot öster men stannade ganska snart och gjorde frukost och gick med hundarna.

Vid en restaurang fick vi tips om bra vandringsleder i närheten. Vädret var fint och vi begav oss uppåt.

Det tog ca 40 min att nå toppen.

Utsikten klagade vi inte på. Det var varmt och vi fikade och vilade innan vi gick ner igen.

Precis när vi kom ner till bilen så började det regna. Uno var jättetrött eftersom han inte var så bra på att vila på toppen.

Nästa stopp på resan blev campingen vid Tjelsundbrua. Det första vi gjorde var att duscha. Campingen ligger vid havet och det finns en lång strand här. Vi tog kvällsturen där och Uno verkade inte tycka att det var för kallt i vattnet.

Efter promenaden skulle husse fiska och vi andra tittade på.

Det blev en stilla kväll och nu ligger vi i tältet och lyssnar på vågorna. Uno har två täcken på sig och Wili ligger i husses sovsäck. Hoppas på en lugn natt.

Av realdogsdontbark - 20 juni 2017 13:34

Igår var det mycket regn men ibland sprack det upp. Hundarna sov som stockar i tältet och ville inte gå upp.


Till slut fick jag upp dom och vi gick en sväng.


Vi packade ihop och styrde kosan ut mot Å. Första stoppet blev Henningsvär, en mysig gammal by. Vi hade tur för det slutade regna en stund.

 

Tog med hundarna på fika i byn.

Sen åkte vi vidare. Nästa stopp blev matpaus och jag tog med hundarna på promenad uppför berget medans husse lagade mat.

Regnet kom och vi åkte. Efter ett tag hittade vi en lång strand. Där var det surfare och en liten camping. Vädret höll sig ok och hundarna fick rusa av sig.


Vädret blev sämre och vi körde ut till Å. Det regnade konstant och sikten var därefter. När vi kom längst ut så vände vi och åkte tillbaka igen. Det blev ett nytt stopp på stranden för lite mat och sen letade vi tältplats fram till kl 00.30 Det slutade med att vi hamnade på samma ställe igen. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards