realdogsdontbark

Alla inlägg den 6 april 2015

Av realdogsdontbark - 6 april 2015 23:32

I torsdags startade vi färden söderut och hamnade i Umeå. Uno letade tomburkar på promenaden och att sova borta var inga problem.
Sen drog vi vidare till uppsala. Bilfärden var smärtfri och när vi kom fram var det bus i rasthage tillsammans med andra hundar som gällde. Efter buset var det enkelt att sova på hotell men lite konstigt med folk som gick i korridoren tyckte Uno. Någon lägenhetshund är han inte.
På lördagen var det utställningen i kista. Uno blev livrädd för domaren och jag fick en låååång föreläsning av densamme att Unos klor var för korta. Jag vet inte vad som flög i honom för han har aldrig reagerat så på någon person förut . Annars skötte han sig bra vilket resulterade i 2a junior med excellent.
Wili hade som vanligt roligt i ringen. Domaren sa att han tyckte att han var jätte fin men att det syntes på rörelserna att han börjar bli till åren. Dock stod det bara bra saker om rörelserna i kritiken och om resten av hunden.
Efter bedömningen hade vi podencopicknick med medhavda kakor att frossa i. Ett helt långbord tog vi upp. Mycket bra initiativ.
Nu åkte vi till Lidköping och hälsade på Elsa och Tuva med familj. Återigen nytt boende och exemplariska hundar. Igår gick vi långpromenad, chillade i trädgården, spanade in änder och hönor och besökte Strandgårn. Välbehövlig vila efter all bilåkning.
Idag sa vi tack och hej och körde till Varberg. Så här långt söderut har Uno aldrig varit förut. Vi kom oanmälda och Moj och Wili blev jätteglada över att få träffa mormor och morfar. Uno har lärt sig att gå i trappan och tycker det är döfränt så det har blivit mycket spring i den idag. Kaninen bor i eget rum och förhoppningsvis kommer ingen hund ta sig in för att hälsa på. Nu stannar vi här ett tag och beger oss på äventyr.

Fyllehund i Umeå.

Rastning i Övik.

På hotell i uppsala.

Andjakt i Lidköping.

Eget hus där alla fick plats.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards