realdogsdontbark

Alla inlägg den 27 juli 2014

Av realdogsdontbark - 27 juli 2014 18:22

Igår kväll åkte vi ner till älven en stund eftersom husse skulle fiska. Trollen låg fastbundna medans Uno och jag tog en liten tur. Han gick som ett ljus och var till och med upp på hängbron en stund. När vi kom tillbaka så satte jag mig vid hundarna och tog honom i knät. Då hittade jag hans akilleshäl, att sitta still. Han gjorde utbrytningsförsök, pep och gnällde. Tänkte att han kanske var bajsenödig så vi gick en sväng till men icke. Då bestämde jag mig för att han skulle sitta i mitt knä tills han slappnade av. Det tog 45 minuter sen somnade han som en stock. En annan sak som är Unos specialitet är att äta sten. När jag inte är tillräckligt snabb så knaprar han i sig dom, ganska stora dessutom. Än så länge har dom kommit ut.

   


Så idag har vi tränat på passivitet och att sitta fast. Det har gått jätte bra. Han har suttit i mitt knä och ätit godis. Kopplade honom i staketet och gick längre och längre ifrån. Ingen panik. Burträningen klarade han nästan av själv. Iaf gick han in dit och somnade några gånger. Därefter stängde jag buren i någon minut och gav honom godis. Nemas problemas. 

 

Vi har även gjort våra första vänstervarv med utställningskopplet. Gick som en dans. Jag mätte honom igår, 40 cm, alltså lika stor som Moj.


Idag har Uno fått spela spel och det klarade han galant. Det har åskat och spöregnat här sen kl 16. Han bryr sig inte om åskan men vill inte gå ut och kissa. Jag vet inte hur många ggr han har kissat i hallen... Det är bra att han har valt hallen för där har vi plastmatta. Alla leksaker och  ben är hämtade ur leksakskorgen, har har kört rejs inomhus och försökt komma på bus att göra. Nu sover han igen.

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards