realdogsdontbark

Alla inlägg under december 2014

Av realdogsdontbark - 14 december 2014 17:36

Nu är grisen här. Egentligen är han inte förtjänt av en ny leksak eftersom han har haft sönder fjärrkontrollen, en pannlampa, en penna och en julstjärna som stod vid tvn. Det är väl mest mitt fel eftersom jag visste att han var rastlös men kom inte in i bagaget på bilen som hade fryst fast. I brist på lösspring fick det istället bli en parkourpromenad och bus i trädgården. Men det hjälpte tydligen inte och grisen var ju redan inhandlad.



 

Av realdogsdontbark - 13 december 2014 14:29

Idag firade hundaffären ett år. Det bjöds på erbjudanden, reptilutställning, hundpromenad och mycket mer. Vi fick med oss Theo och Nikki med familj på promenaden. Det var massor av hundar och trollen och Uno skötte sig perfekt. Efteråt fikade vi och då fick alla som gick promenaden en påse med hundgrejor till varje hund. Det var massor av godis, mat, aktiveringsbollar, två pannlampor. tre pepparkaksformar och reflexer. Perfekt!

Av realdogsdontbark - 11 december 2014 17:51

När intaget har bestått av bajs, då måste man bortsa tänderna. Först ut var Moja som även hon smakade på det bruna. Hon var först eftersom hon försvinner under sängen så fort jag tänker tandborste. Sen var det Unos tur och där är det inga problem eftersom han tycker det är spännande att borsta tänderna. Wili åkte också med på ett hörn, inte för att han hade ätit bajs utan för att han behövde borsta gaddarna.


 

Av realdogsdontbark - 9 december 2014 17:14

Uno kommer alltid när jag blåser håret. Han har dock inte förstått vad man ska göra utan blåser munnen.


 

När Husse ska gå ut med hundarna så brukar det bli sparken till Mojas stora förtret.


 

Av realdogsdontbark - 9 december 2014 17:11

Jag budade hem ett rosa Hurtta regntäcke på Tradera. Helt nytt. Storlek 65. Sitter bra än så länge iallafall.

Av realdogsdontbark - 7 december 2014 17:08

Igår fick trollen ha långlina på sig eftersom jag inte visste om det fanns ren i närheten. Gick tvärsöver sjön och såg inga spår och hundarna reagerade inte på något heller. Det var -1 C och sol.


                                 

Uno hittade rävbajs som han rullade sig i innan det slank ner i kistan.


       

Uno gick på skattjakt i husses väska och var jätte stolt när han kom med maggotpåsen.

                 

Idag var det -8 C, alldeles för kallt tyckte Moja som inte ville gå. Wili fick vara lös men det hade han inte fått om jag vetat att renarna lurade i skogen. Som tur är vet inte Wili att bjällra är lika med ren i närheten. Han lyssnaade många gånger men vinden låg åt andra hållet. Jag hörde inget men husse berättade om bjällrandet när vi kom tillbaka.


               

Längst bort på isen tog Uno en paus. Han var törstig och passade också på att rulla sig lite.

   

På väg hem kunde jag släppa Moj som hade bråttom hem och in i värmen.

 

Av realdogsdontbark - 6 december 2014 18:45

Vi åkte till stugan imorse och var framme när det blivit ljust på riktigt. Solen når knappt över trädtopparna längre men det är fantastiskt fint ljus. Tog en timmes promenad på isen. Det krävdes många övertalningar innan Moj följde med men sen traskade hon glatt med, dock ännu glattare tillbaka. Wili och Uno hade två ryck då dom jagade varandra tills dom inte orkade mer. Sen sov alla tre som stockar framför brasan. Ikväll var Wili och Uno på äventyr på isen. Det är mega månsken och isen glittrar och vi får skuggor. Nu kommer vi nog att sova gott inatt. Fler bilder när vi kommer hem.

Av realdogsdontbark - 4 december 2014 15:03

Jag åkte till Sävast för att gå på spåren men trots pyttelite snö så hade dom gjort skidspår. Vände om och åkte till en väg vid övningsfältet. Efter ca 50 meter så fastnar Uno och lyckades få av sig selen. Som tur var kom han efter någon minut. Sen tog det ytterligare ca 50 meter innan alla linorna hade trasslat in sig i grenar som låg på vägen. När jag kom tillbaka till bilen hittade jag bilnycklarna i dörren.
Men det hände bra saker också. Uno skräpletaren hittade en reflex i diket. Nu har alla hundarna varsitt reflexhalsband. Sen var det en magisk solnedgång som gjorde promenaden värd mödan.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards