realdogsdontbark

Alla inlägg den 28 april 2010

Av realdogsdontbark - 28 april 2010 18:37

Ska fylla i en sida i Norska basenjiklubbens BIS valp bok som Wili vann förra året. Började kolla på kort från förra året och insåg att jösses va kul de va! En himla massa utställningar, hundar, vänner, bilder, värme, kyla, vinster. Här kommer några höjdpunkter och minnen från mitt liv förra året. Enjoy.

 

Wili gör sin debut i ett svinkallt ridhus i Vbg. Matte fungerar som värmare medans brorsan bedöms.

 

Äta bör man...även i Vänersborg. Notera de varma kläderna, trots att det var mitt i sommaren. Kommer ihåg att ett par vantar hade inte suttit helt fel.

 

Finalringen i Tvååker. Det var inte alltid lätt att hålla ångan uppe, speciellt inte när domaren inte ens kollade på min hund. Man kan ju undra vad chow-chown tänker... Inte varje dag någon räcker ut en blå tunga åt en.

Svenska specialen bjöd på många mygg, lite regn och fina hundar. Moja skötte sig utmärkt trots blött gräs och regn i luften.

   

Och Wili vann BIS för mr Peter.

  Första utställningen som "vuxen" i Oslo. Ringarna var plaskeblöta , ojämna och gräset var långt men det hindrade inte från att få ck OCH kvalade till Cruft.

Norge igen, lite tidigare. Specialen gick på grus med stora stenar...Aj typ. Det var varmt och glädjen var stor när Wili blev BIS valp och mamma Frida BIM .

   

Moj var oxå med och blev 3a i öppenklassen för tikar.

 

Wilis första "riktiga" utställ var i Larv. I uppsalingsringen inför finalen så började det ÖSregna och det blåste friskt. Vi fick vänta tills det värsta dragit förbi. Inget basenjiväder direkt, men ändå blev lillkillen BIS valp!

  Köping, dagen före specialen. Wili vinner BIR och domaren säger att han är en fröjd att döma. Senare kniper vi även BIS R.

Finalringen i Helsingborg. Det var kallt i skuggan. Wili skötte sig bra men det räckte inte hela vägen.

   

Jag visar Shirley för första gången i Borås. Hon blir BIR och BIS R! Får  även visa Mojas bror Calle men han tycker att busa verkar roligare än stå fint.

   

Det var fruktansvärt varmt i Borås. Ringsekreteraren svimma, jag mådde skit av värmen. Tom basenjis tyckte det var varmt! Kyldukarna blöttes ständigt.


    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards